Benvinguts a la família Revo!

En primer lloc, volem agrair-vos que us hagueu unit a nosaltres : )

REVO RETAIL és una solució de programari Cloud que consta d'una Back Office per a l'administració/ gestió i una aplicació que es pot utilitzar pel comerç.

Aquí podeu trobar una guia per començar a treballar amb Revo Retail:

PRIMERS PASSOS:

1. Accediu a la Back Office i comenceu a configurar el vostre compte.

Nota: Utilitzeu les credencials que heu rebut per correu electrònic per tal d'accedir-hi.

La primera pantalla mostrada és el Tauler de control. Aquesta és la visió principal de la vostra empresa. Aquí podeu veure un resum i gràfics sobre les vostres vendes diàries, així com l'evolució de la vostra empresa en els darrers mesos. De la mateixa manera, se us mostrarà els productes més venuts i les seves vendes.

Nota: Per seguretat, es recomana canviar la clau de pas de la Back Office creada per defecte per al vostre compte. Aneu al vostre Compte i canvieu-la.

1. Seleccioneu la icona Configuració i feu clic a Empresa per a introduir-hi totes les dades fiscals. Tingueu en compte que aquestes dades s'utilitzaran com a capçalera de les factures que lliurareu als vostres clients.

2. Tot seguit, introduïu impostos per a editar els impostos del vostre país de residència.

3. Passeu a les impressores. Afegiu i configureu totes les impressores de la vostra botiga. Recordeu que Revo us permet utilitzar impressores amb connexió Ethernet, Wifi o Bluetooth.

4. Ara toquen els privilegis. Creeu grups de privilegis i després assigneu-los als vostres empleats, per tal de controlar el comportament dels usuaris a Revo Retail.

5. Un cop determinats els grups de privilegis, afegiu els empleats. Cada empleat ha de tenir un nom, un grup de privilegis i un codi PIN únic de 4 dígits assignats per a utilitzar l'aplicació Retail.

6. Encara a la configuració, un altre factor essencial són els caixers. A cada dispositiu que utilitzi l'App de Retail se li ha d'assignar un caixer. Afegiu tants caixers com dispositius hi hagi connectats.

7. Un cop realitzades les configuracions bàsiques, és hora d'afegir productes. Revo Retail organitza els productes en tres nivells: Grups, categories i productes. Feu clic a aquest enllaç i comenceu a crear els vostres productes.

8. Si els vostres productes utilitzen variants (mides, colors, etc.), creeu-los fàcilment aquí.

Enhorabona! Heu completat la configuració bàsica per començar a utilitzar la Revo Retail App al vostre TPV.

Venda al detall App Revo

Després d'introduir la vostra configuració a la Back Office, és imprescindible sincronitzar l'App de Revo Retail per tal d'actualitzar i descarregar tots els canvis.

1. Un cop al dispositiu iOS (iPad, iPhone i iPod), obriu l'aplicació Revo Retail.
  2. Introduïu les vostres credencials per iniciar la sessió (Nom d'usuari i clau de pas que heu rebut al correu electrònic de benvinguda.)
  3. Feu clic al menú
  4. Feu clic a Sincronitza

Nota: És imprescindible sincronitzar de manera individual cadascun dels dispositius assignats al vostre compte.