Quan cobreu i tanqueu una venda, teniu diferents opcions o possibilitats que poden ser molt interessants per a la vostra empresa.

Ara els veurem:

1. Capçalera:

• Pagat: Us indica l'import recaptat quan s'ha efectuat un pagament parcial.
  • Pendent: Us indica l'import que encara s'ha de cobrar.
  • Canvi: Introduïu l'import que us proporciona el client i us mostra el canvi que li heu de tornar.

2. Import:

• Us mostra la quantitat introduïda manualment amb el pinpad o amb les denominacions.

3. Cobrament:

• Introduïu manualment la quantitat fent servir el pinpad numèric.
  • < Feu servir aquesta tecla per a esborrar la quantitat en cas d'error.
  • Feu clic a les denominacions per tal d'introduir l'import d'una manera més àgil.

Nota: Podeu fer clic a diverses denominacions i se sumaran.

4. Opcions de venda:

• Seleccioneu aquest botó abans de cobrar la venda si voleu imprimir el tiquet regal sense l'import total. Per a imprimir-lo, s'ha de seleccionar de color taronja (vegeu la imatge).

• Si es selecciona aquest botó de color taronja, quan es cobri la venda, la factura s'enviarà automàticament per correu electrònic.

Nota: Per tal que funcioni aquesta opció, heu d'assignar a la venda un client amb una adreça de correu electrònic vàlida (vegeu la imatge). Si l'adreça de correu electrònic no és vàlida, es mostrarà un missatge d'error després de tancar la comanda.

• Seleccioneu aquesta opció per a imprimir una còpia doble de la factura.

• Activeu el pagament amb la segona moneda.

5. Botons de pagament: D'esquerra a dreta.

• Efectiu: Botó per a cobrar en efectiu.

• Targeta: Botó per a cobrar amb targeta.

• Altres formes de pagament: Botó per mostrar totes les altres formes de pagament creades.

6. Surt:

• Feu clic a per sortir de la pantalla de pagament.

7. Informació del client:

• Mostra tota la informació del client seleccionat en la venda. Premeu per tal d'editar la informació d'aquest client.