Quan cobrem i tanquem una venda, tenim diferents opcions o possibilitats a realitzar que poden ser molt interessants per al teu negoci.

Veiem quines són aquestes opcions:

1. Capçalera:

• Pagat: Quan s'ha efectuat un pagament parcial, t'indica l'import que s'ha pagat.
  • Pendent: Indica l'import pendent per pagar.
  • Canvi: Si s'introdueix l'import que ens dona el client, et mostra el canvi a retornar.

2. Import:

• T'indica l'import que s'ha introduït manualment amb el pinpad o bé amb les denominacions.

3. Cobrament:

• Indica manualment l'import utilitzant el pinpad numèric.
  • <: Utilitza aquesta tecla per esborrar l'import en cas d'error.
  • Prem les denominacions per indicar l'import de manera més àgil.

Nota: Pots prémer diverses denominacions i aquestes es sumaran.

4. Opcions de venda:

• : Selecciona aquest botó abans de cobrar la venda perquè s'imprimeixi el tiquet regal sense l'import total. Perquè això s'imprimeixi, ha d'estar seleccionat en color taronja.

• : Amb aquest botó seleccionat en color taronja, quan es cobri la venda, s'enviarà automàticament la factura per correu electrònic.

Nota: Perquè aquesta opció funcioni, ha d'haver assignat a la venda un client amb una adreça de correu vàlida. Si l'adreça de correu no és vàlida, es mostrarà un missatge d'error després de tancar la comanda.

• : Selecciona aquesta opció per imprimir una còpia doble de la factura.

• : Activa el pagament amb la segona moneda.

5. Botons de cobrament: De dreta a esquerra.

• Efectiu: Botó per cobrar en efectiu.

• Targeta: Botó per cobrar amb targeta.

• Altres formes de pagament: Botó on apareixen totes les altres formes de pagament creades.

6. Sortir:

• Prem sobre per sortir de la pantalla de cobrament.

7. Informació de client:

• Apareix tota la informació del client seleccionat en la venda. Prem sobre per editar la informació d'aquest client.

8. Pantalla de vendes:

• Apareixen els productes afegits al carro.