1. COM GENERAR TORN
2. COM IMPRIMIR EL REPORT Z
3. QUINA INFORMACIÓ S'IMPRIMEIX EN L'INFORME X I Z?
4. INFORMACIÓ SOBRE EL CONTROL DE CAIXA
5. TORNS AL BACK-OFFICE

Treballar amb control de caixa és imprescindible per portar una correcta gestió de la teva empresa.

Amb Revo RETAIL podem treballar amb tres tipus de Control de Caixa. Podeu trobar més informació sobre això i com seleccionar-los a aquest article.

1. COM GENERAR TORN

COM OBRIR UN TORN A REVO RETAIL:

Amb el tipus de torn simple i complet, hem d'obrir manualment un torn.

1. Accedim al menú de REVO r

2. Piquem sobre Control de Caixa.

3. Seleccionem Nou Torn.

4. Indiquem l'import total (Simple) o totes les denominacions monetàries (Complet).

5. Piquem sobre per desar.

COM TANCAR UN TORN A REVO RETAIL:

1. Accedim al menú de REVO r

2. Piquem sobre Control de Caixa.

3. Seleccionem Tancar Torn.

4. Indiquem l'import total (Simple) o totes les denominacions monetàries (Complet).

5. Piquem sobre per desar.

6. El report X s'imprimirà automàticament a la impressora de caixa.

2. COM IMPRIMIR EL REPORT Z

El Report Z és la suma de tots els torns (Reports X) durant un dia.

1. Accedim al menú de REVO r

2. Piquem sobre Control de Caixa.

3. Seleccionem Informe Z.

4. L'informe Z s'imprimirà a la impressora de caixa.

3. QUINA INFORMACIÓ S'IMPRIMEIX EN L'INFORME X I Z?

Nom del Caixer: Informe X o Z      * A l'Informe X apareixerà el torn

Data/Hora                          * A l'Informe X s'imprimeix la data
    --------------------------------    d'inici i final del torn.

Total de vendes del torn o dia.
    Fons de Caixa Inicial               * Només a l'Informe X.

Fons de Caixa Final                 * Només a l'Informe X.

Entrades                            * En el cas de l'Informe Z se sumen
                                        totes les Entrades.
    Sortides                            * En el cas de l'Informe Z se sumen
                                        totes les Sortides.
    Diferència de Caixa

Nombre de vendes

4. INFORMACIÓ SOBRE EL CONTROL DE CAIXA

Quan es treballa amb el control de caixa simple o complet, es poden realitzar diversos torns en un mateix dia. En tancar cada torn s'obtindrà un Informe X que indicarà els totals exclusivament d'aquell torn.

Si es realitzen diversos torns, s'obtindran un Informe X per cadascun d'ells i a més al final del dia es podrà imprimir l'Informe Z on apareixerà la suma de tots els torns (Informes X) del dia.

5. TORNS AL BACK-OFFICE

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Ens dirigim a Llistats / TORN.

3. Veurem la següent informació:

• : Seleccionem les dates desitjades per visualitzar en l'informe.

• Si pitgem en Mostrar els filtres, ens apareixerà:

• : Podrem filtrar per al caixer.

• Torn: Ens mostra l'ID del torn.

• Oberta: Ens mostra la data i hora en què s'ha iniciat el torn.

• Tancades: Ens mostra la data i hora en què s'ha finalitzat el torn.

• Total: Ens mostra el valor total de l'ingrés durant el torn.

• Fons de caixa inicial: Ens mostra l'import en efectiu a caixa indicat a l'aplicació en iniciar el torn.

• Fons de caixa final: Ens mostra l'import en efectiu a caixa indicat a l'aplicació en finalitzar el torn.

• Targeta: Ens mostra l'import de les targetes indicat a l'aplicació en finalitzar el torn.

• Entrada: Ens indica el valor de les entrades de caixa.

• Sortida: Ens indica el valor de les sortides de caixa.

• Diferència (Efectiu): Ens mostra la diferència d'efectiu entre l'ingrés, el que s'ha indicat en el fons de caixa inicial i el fons de caixa final. Té en compte les entrades/sortides d'efectiu.

• Diferència (Targeta): Ens mostra la diferència de targeta entre l'ingrés i el que s'ha indicat en el fons de caixa final.

• Efectiu: Ens mostra el valor del cobrat en efectiu durant el torn.

• Targeta: Ens mostra el valor del cobrat amb targeta durant el torn.

• Altres formes de pagament: Si tenim activades altres formes de pagament, com les targetes regal, els bons, crèdit, etc. Ens apareixerà aquí el valor del cobrat en aquests mètodes.