Realitzeu els passos següents per a enllaçar i configurar la impressora Star Bluetooth SM-S230I amb Revo.

1. Enllaceu la impressora amb Bluetooth al dispositiu iOS.

2. Descarregueu a l'AppStore l'app StarIO SDK.

• Obriu l'APP.
    • Seleccioneu STAR PORTABLE PRINTERS / MPOP.
    • Seleccioneu LINE MODE COMMANDS.
    • Feu clic a SEARCH.
    • Seleccioneu BLUETOOTH.
    • Seleccioneu SM-S230 y volvemos a la pantalla anterior.
    • Feu clic a BLUETOOH SETTINGS.
    • Canvieu el nom del port a PRNT Star.
    • Activeu AUTOCONNECT.
    • Apagueu la impressora i torneu a sincronitzar-la amb el dispositiu.

3. Configureu la impressora en mode Emulation ESC/POS:

• Engegueu la impressora.
    • Obriu la tapa.
    • Premeu els botons POWER + FEED simultàniament fins que la llum d'error parpellegi 5 vegades.
    • Just després del cinquè parpelleig, deixeu anar els botons.
    • Tanqueu la tapa.
    • Apagueu la impressora i engegueu-la altre cop.
  4. Al servei de recuperació del compte Revo:

• Aneu a Configuració.
    • Aneu a IMPRESSORES a Revo Xef. Per a Revo Retail, aneu a l'enllaç IMPRESSORES REVO RETAIL.
    • Premeu el botó Nou i creeu una impressora nova amb els paràmetres següents:
      • Nom: Poseu-li un nom que us ajudi a identificar la impressora.
      • Tipus: STU PORTABLE BLUETOOTH.
      • Ip: 0.0.0.0
      • Port ... 9100
      • Caràcters: Deixeu-ho per defecte a 0.
      • No seleccioneu cap de les opcions per a obrir el calaix d'efectiu.
    • Feu clic a Desa.
    • Aneu a CAIXERS a Revo Xef. Per a Revo Retail, aneu a l'enllaç CAIXERS REVO RETAIL.
    • Creeu un nou caixer amb el botó Nou o modifiqueu un dels caixers creats prèviament fent clic a .
    • Assigneu-li la impressora que acabeu de crear des de la llista.

1. A l'aplicació Revo Xef:

• Aneu al menú
    • Feu clic a SINCRONITZAR (per tal d'actualitzar els canvis realitzats).
    • Feu clic a PREFERÈNCIES.
    • Feu clic a CAIXERS.
    • Seleccioneu de la llista el caixer que heu creat anteriorment.
    • Feu clic a FET per confirmar.

A l'aplicació Revo Retail:

• Si voleu modificar el caixer d'un dispositiu, primer caldrà eliminar el dispositiu de la Back Office of Revo Retail:

• Aneu a DISPOSITIUS.
    • Cerqueu el dispositiu a la llista.
    • Feu clic a la icona per tal d'eliminar el dispositiu.

• Ara, ja a l'aplicació Revo Retail, feu clic al menú
    • Feu clic a per a sincronitzar el compte i descarregar els últims canvis.
    • Al pròxim pagament que realitzareu amb el dispositiu, quan feu clic a la icona de cobrament, el sistema us demanarà que seleccioneu un caixer nou. En aquest moment, Seleccioneu el caixer creat prèviament.