Fer una venda amb Revo RETAIL és molt senzill. Simplement, afegim els productes al carretó, opcionalment, podem assignar un client i procedim a cobrar-ho.

1. Afegim els productes al carretó actiu. Per fer-ho, simplement premem sobre els productes corresponents i automàticament s'afegiran al carretó.

Si els productes tenen variants, podem afegir-los de dues formes:

• Prenent sobre el producte, se'ns obrirà la pantalla amb les variants, des d'allà seleccionem la que ens interessi i s'afegirà al carretó automàticament.

• Prenem sobre per accedir a la pantalla d'informació del producte, seleccionem la variant i l'afegim al carretó prement sobre la .

2. Si volem associar un client a la venda, un cop hem afegit tots els productes al carretó, premem sobre Client esporàdic: podem seleccionar un client ja existent de la llista o bé crear-ne un de nou a través del botó afegir nou client. Si el client és esporàdic, el podem deixar tal com apareix per no associar la venda.

3. Finalment, podem afegir un descompte prement sobre la icona , posar una venda en espera per cobrar-la més endavant o finalitzar la transacció prement sobre la icona de les monedes. També es podria utilitzar l'eina de documents per crear un pressupost, albarà o ordre de client a partir del tiquet actual.

4. Un cop hem seleccionat un mètode de pagament, es tancarà automàticament la finestra de pagament i s'imprimirà la factura. Amb això ja haurem completat el procés de fer una venda.