LLISTAT D'IMPOSTOS

La secció d'IMPOSTOS ve configurada per defecte amb la fiscalitat espanyola. En cas d'utilitzar REVO en un altre país, podem editar i configurar els impostos fàcilment.

Podem crear nous impostos prement sobre +Nou o editar els que venen per defecte:

• Nom: Introduïm un nom identificatiu.

• Percentatge: Introduïm el percentatge de l'impost.

Finalment, cliquem a Desar.

COM ASSIGNAR ELS IMPOSTOS

Per norma general, la majoria de productes utilitzen el mateix impost, amb la qual cosa configurar-ho és tan fàcil com associar-lo directament als grups. D'aquesta manera, evitem haver d'associar l'impost a cadascun dels productes, llevat que aquests difereixin del seu grup.

Nota: REVO primerencament busca l'impost associat al producte, si aquest no està configurat, busca l'impost associat a la categoria, si tampoc ho està, comprova l'impost assignat al grup i l'aplica.

LLISTAT D'IMPOSTOS

1. Anem a Llistats / IMPOSTOS.

2. Podem veure la següent informació:

• Calendari: Seleccionem les dates desitjades per realitzar la cerca.

• Filtre: Disposem dels següents filtres:

• Premem sobre per seleccionar un empleat i realitzar la cerca dels impostos en les dates i per a l'empleat seleccionat.
    • Premem sobre per seleccionar una caixa i realitzar la cerca dels impostos en les dates i per al caixer seleccionat.
    • A podem seleccionar diferents criteris per totalitzar:
      • Dia: Totalitza en les dates seleccionades per dia.
      • Mes: Totalitza en les dates seleccionades per mes.

• Exportar: Aquesta opció ens permet guardar en un document l'informe mostrat a la pantalla.

• Percentatge: Ens mostra el tipus de percentatge de l'impost.

• Impost: Indica el valor de l'impost.

• Subtotal: Indica el valor recaptat sense impostos.

• Total: Valor total recaptat amb impostos inclosos.