Amb els Grups de clients, podeu crear diferents grups on hi podreu incloure tots els clients als qui vulgueu aplicar un descompte de forma automàtica en les seves vendes.

Per tal de crear un nou grup de clients, dirigiu-vos al botó de "Nou".

Doneu-li un nom i seleccioneu el descompte i/o tarifa que hi vulgueu aplicar.

Nota: Els Descomptes i Tarifes s’han de crear prèviament.

Un cop creat el grup, afegiu-hi els clients que vulgueu, fent clic sobre Grups de Clients. Seleccioneu el client i feu clic a "Afegeix".