En la configuració de la nostra empresa és imprescindible afegir les impressores al nostre compte, les quals posteriorment també podrem associar a un caixer. Crear una nova impressora amb REVO és molt senzill.

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Anem a Configuració / IMPRESSORES.

3. Premem el botó +Nou per crear una nova impressora.

Omplim la següent informació:

• Nom: Introduïm un nom per a la impressora.

• Tipus: Seleccionem el tipus d'impressora de la llista. Si la impressora que vols configurar amb REVO no apareix a la llista, és probable que no estigui implementada. Revisa el llistat d'impressores compatibles](/articles/243).

• IP: Introduïm la IP de la impressora.

Nota: És imprescindible que la IP configurada a la impressora sigui estàtica.

• Port: Introduïm el port de la impressora.

Nota: La gran majoria de les impressores amb ethernet utilitzen el port 9100 per defecte.

• Caràcters: És possible que alguna de les impressores requereixi una configuració de caràcters diferent de l'estàndard. Si és així, ho hem d'indicar. Per defecte, el deixem a 0 caràcters.

4. Premem el botó Guardar.