Novetats

• S'ha afegit una opció per a incrementar la quantitat de producte des de la pantalla d'informació.
  • Podeu afegir tarifes als vostres clients.
  • S'ha afegit el suport per a la Star Micronics SM-L300.
  • Ara podeu compartir clients i targetes de regal dins de diversos comptes de cadena.
  • Ara podeu fer devolucions dels tiquets d’altres locals de la mateixa cadena.
  • S'ha afegit una opció per a imprimir un resum diari per a tots els caixers.
  • Ara podeu compartir comandes amb altres caixers, per tal que pugueu iniciar la comanda en un iPad i cobrar-la en un altre.
  • Les targetes regal poden tenir una data de caducitat (ex., 60 dies).
  • La tarifa s’imprimeix al costat de cada línia de productes.
  • S'ha afegit una nova pantalla de gestió de presències, més ràpida i més elegant.
  • S'han afegit filtres de vendes/ devolucions i targetes de regal.
  • Ara podeu afegir fitxers PDF a la informació del vostre producte.
  • Ara podeu veure els caixers disponibles i ocupats quan n'assigneu un al vostre iPad.
  • Accions del client (Mini CRM).

Back

• Afegeix la possibilitat de definir els preus de tarifa per als productes a la mateixa pantalla de producte, cosa que fa que l’entrada massiva sigui molt més ràpida.
  • S'ha afegit un importador de tarifes per tal d'agilitzar la creació de preus diferents.

Solució d'errors

• Corregeix un error quan es fan devolucions de contingut que tinguin un descompte per import.
  • La visualització del total s’actualitza en aplicar un client amb descompte automàtic.
  • Corregeix un error que permetia una devolució amb targeta regal sense referència.
  • Els productes a pes es mostren correctament en fer una devolució.
  • Corregeix un error que de vegades feia que el lector de codis de barres bluetooth fallés.