Un dels requisits necessaris per a poder disposar de l'aplicació Revo InTouch és formar part de l'Apple Developer Program. Aquest procés inicial ha de realitzar-lo directament el client final, ja que  Apple verifica la identitat de l'empresa, fins i tot amb una trucada telefònica. A més, el procés permetrà que el client distribueixi la seva aplicació personalitzada a l'App Store, com a organització i amb el seu propi nom. Actualment (2019), aquest servei d'Apple té un cost de 99,00 €/any.

Nota: Com a #REVOChannel, s'espera de vosaltres que doneu suport directe als vostres clients fins al final en l'execució d'aquest procés. L'operativa és prou complexa com per no esperar que tots els clients de REVO la puguin dur a terme amb èxit de forma autònoma.

Crear un compte:

IMPORTANT: Durant el procés de creació del compte, és important tenir en consideració que no es poden canviar les dades a posteriori. S'aconsella verificar que la informació introduïda és correcta i seguir els passos amb atenció. Un canvi de dades implicaria la creació d'un compte nou i, per tant, s'hauria de tornar a pagar la subscripció. REVO no es fa responsable de cap error en la creació d'aquest compte.

A continuació els 9 passos a seguir:

1. S'ha d'accedir a al següent link: https://developer.apple.com/programs/enroll/.

2. Per tal de començar el procés, s'ha de prémer el botó: Start Your Enrollment.

3. S'han d'introduir les credencials (ID d'Apple) que corresponguin.

Nota: Si el client no té un ID d'Apple creat, se n'haurà de crear un de nou a través d'aquest altre link: https://appleid.apple.com/#!&page=signin. Més informació sobre com crear un ID d'Apple, aquí: https://support.apple.com/es-es/HT204316.

1. Un cop introduït l'ID d'Apple corresponent, és possible que aparegui una pantalla prèvia indicant la necessitat d'actualitzar algunes dades de l'ID d'Apple. S'hauran de seguir els passos per poder completar aquesta acció.

2. A la pantalla següent, s'haurà de seleccionar l'opció I develop apps as: Company/Organization, i fer clic al botó de Continue.

1. A continuació, s'haurà de triar una de les dues opcions que apareixen a la pantalla i completar la informació.

1. Més endavant, s'haurà de completar la informació sobre l'Empresa:

Resultarà indispensable introduir el número D.U.N.S. per tal de verificar la identitat de l'empresa. S'hauran d'introduir les dades en aquest link: https://developer.apple.com/enroll/duns-lookup/#!/search, i després l'empresa rebrà un correu electrònic amb la informació requerida.

1. Tot seguit, caldrà confirmar la informació i crear el compte a través del botó Submit.

2. Finalment, s'hauran d'atorgar privilegis a REVO com a desenvolupador, per la qual cosa serà necessari completar el següent procés.

Dona privilegis a REVO com a administrador:

a. Entreu a https://appstoreconnect.apple.com/login.

b. Feu clic a Usuaris i accés.

c. Afegiu un nou usuari amb el botó +.

d. Complementeu la informació:

• Correu electrònic: intouch@revo.works
  • Funcions: administrador

e. IMPORTANT: Activeu l'opció de recursos de desenvolupadors Accés a Certificats, identificadors i perfils.

f. Feu clic a Convida.