1. FIXAR OBJECTIUS AL BACK-OFFICE
2. OBJECTIUS A L'APP
3. INFORME D'OBJECTIUS

La principal funció d'aquesta configuració és fixar els objectius anuals, separats per mesos i empleats, que esperem assolir en el nostre negoci.

1. FIXAR OBJECTIUS AL BACK-OFFICE

1. Entrem al back-office de Revo RETAIL.

2. Anem a Configuració / OBJECTIUS.

3. Cliquem al botó , podem editar els objectius del nostre negoci en general o dels nostres empleats en particular. Aquests apareixeran automàticament en crear-los.

• Introduïm els valors mensuals que volem que el nostre negoci o empleats assoleixin.

Nota: Podem crear els objectius de l'any en curs o podem afegir diversos anys.

4. Prenem el botó Guardar.

Prenent sobre ens portarà directament a l'informe d'objectius, on podrem comprovar si els estem assolint o no i prendre accions.

2. OBJECTIUS A L'APP

Podem revisar els objectius de forma senzilla des de l'aplicació. Per fer-ho:

1. Piquem a la r.

2. Piquem a Objectiu.

Nota: Podem visualitzar l'objectiu del negoci o de l'empleat amb el qual hàgim accedit.

3. Piquem sobre la per sortir.

3. INFORME D'OBJECTIUS

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Anem a Llistats / OBJECTIUS.

3. Veurem la següent informació:

• : Seleccionem les dates desitjades per visualitzar en l'informe.

• Si cliquem a Mostrar els filtres, ens apareixerà : On podrem triar quin empleat visualitzar.

• Mes: Ens mostra el mes que estem visualitzant.

• Any: Ens mostra l'any que estem visualitzant.

• Actual: Ens mostra els guanys fins a la data actual.

• Objectiu: Ens mostra el valor fixat per a aquest mes.

• Percentatge: Ens mostra el percentatge de l'objectiu complert fins a la data.

• Restant: Ens mostra la quantitat que falta fins a complir l'objectiu.