- ESTAT: ACTIVAT

- VERSIÓ COMPATIBLE: 2.0

Passos a seguir per configurar la impressora ZEBRA GK420t

1. Preparació de la impressora i configuració del paper: Informació obtinguda de Zebra GK420t User Guide

• 1.1. Inseriu un rotlle de paper tipus Zebra (guia de la pàgina 23).

• 1.2. Connecteu el cable d'alimentació a la xarxa elèctrica i el cable a la xarxa mitjançant Ethernet. (pàgina 22 potència i pàgina 38 ethernet).

• 1.3. Enceneu la impressora i comproveu que el lluminós d'estat de la impressora (pàgina 82) i el lluminós de connexió Ethernet (pàgina 38) indiquen un funcionament correcte.

• 1.4. Un cop la impressora funcioni correctament, feu una calibració automàtica del paper (pàgina 93, seqüència 2 de parpelleigs) i una prova d'impressió (seqüència 1 de parpellejos). S'aconsella fer un calibratge cada cop que s'obre la coberta del paper.

2. Backoffice: procediment d'impressió

Nota: Des d'aquesta mateixa pantalla, podeu fer una impressió de prova fent clic al botó Imprimeix.

• 2.7. Per imprimir una etiqueta des de la fitxa del producte: Productes > Cerqueu el producte dins del Grup/Categoria > Imprimeix > Obriu el menú d'impressió d'etiquetes.

Seleccioneu el tipus d'etiqueta, creat prèviament a Etiquetes de producte.

3. Aplicació: procediment d'impressió

• 3.1. Per imprimir des de l'aplicació, heu de crear la integració de la impressora Zebra al back office: A Integracions > Nou > Impressora Zebra (On la IP és la que apareix a l'aplicació nativa d'impressió del navegador.)

Nota: no és necessari tenir activada la Impressió del navegador per a l'aplicació Retail.

• 3.2. A la pantalla d'informació del producte, seleccioneu la icona de la impressora i, a continuació, el format de paper creat prèviament al Back office.

• 3.3. A la pantalla de resum de la comanda, seleccioneu el producte i feu clic a la seva icona d'informació.