MILLORES:

S'han afegit les següents millores:

• Pagaments externs

Amb l'objectiu d'optimitzar els nostres processos, hem realitzat modificacions en el tractament d'alguns pagaments per evitar possibles incoherències en les dades. A partir d'ara, els pagaments efectuats mitjançant mPos, iZettle, càrrecs a PMS, targetes regal, bons i crèdits no podran ser modificats. Si cal, caldrà gestionar les corresponents devolucions per corregir errors en el moment de tancar un tiquet.

• Desat automàtic de canvis

Hem habilitat una funcionalitat que permet mantenir l'estat del tiquet en curs en tancar l'aplicació.

• Opcions de devolució millorades

Ara teniu dues opcions per a les devolucions: la devolució automàtica generarà un abonament utilitzant el mateix mètode de pagament original, mentre que la devolució manual us permet seleccionar el mètode de pagament més adient.

• Integració amb OHIP

Ens complau anunciar que hem afegit la integració amb OHIP, la qual cosa millorarà l'experiència dels nostres usuaris.

• Compliment de la norma NF525

Hem implementat millores per garantir el compliment de la norma NF525 a França.

SOLUCIONAT:

S'han resolt les següents incidències:

• Hem corregit un problema que afectava la visualització adequada de l'import de la segona moneda.

• Ara podeu llegir codis de barres automàticament sense dificultats.

• Hem solucionat un error relacionat amb l'arrodoniment en tiquets amb descompte personalitzat.

• Hem corregit un problema que afectava el càlcul de l'import pendent en tiquets que contenien pagaments parcials i havien estat aparcats.

• L'aplicació ja no es tancarà de manera inesperada en aplicar una targeta regal parcialment.