Una vegada creada el compte del client, és important assegurar-se que la configuració fiscal estigui adequadament establerta. Per a realitzar aquesta configuració hem de seguir els següents passos:

1. Entrem al back-office.

2. Accedim a Configuració / CONFIGURACIÓ FISCAL.

• País fiscal: Seleccionem des del desplegable el nostre país.

• Test: desactivar una vegada estiguem llestos per a enviar les nostres dades a producció.

IMPORTANT: Aquesta acció és irreversible. Una vegada desactivada, les dades que s'utilitzaran s'enviaran a producció.

3. Finalment, premem Guardar per a confirmar els canvis.

PAÏSOS FISCALS AMB CONFIGURACIÓ EXTRA

En el cas del País Basc (Espanya) y França haurem d'afegir més informació a l'hora de configurar la fiscalitat.

PAÍS BASC (Espanya)

• País fiscal: Seleccionem Espanya (País Basc).
  • Contribuent: Seleccionem entre Persona Física o Persona Jurídica, segons correspongui.

Nota: Si selecciones Persona Jurídica no apareceran totes les opcions comentades.

• Nom: Nom del propietari.
  • Cognom: Cognom del propietari.
  • Epígraf: Seleccionem l'epígraf adequat als nostres serveis.
  • Tabac: Si disposem d'algun producte que és tabac, introdueix-lo si està dins del règim d'equivalència.
  • Administració: Seleccionem la nostra província (Guipúscoa, Biscaia o Àlaba).
  • Règim Especial: Seleccionem el que ens correspongui (Estàndard, Règim especial de recàrrec d'equivalència o Règim especial simplificat d'IVA).
  • Mètodes de pagament no comptables: Seleccionem els nostres mètodes de pagament no comptables.

IMPORTANT: Més informació sobre la fiscalitat basca des de aquest enllaç.

FRANÇA

• Tarifa de menú d'alcohol: Haurem de crear una tarifa per a l'alcohol i seleccionar-la des del desplegable. Més informació sobre les tarifes aquí.
  • SIRET: Introduir el nostre SIRET.
  • TVA: Introduir el codi TVA.
  • NAF: Introduïm el codi NAF de l'empresa.
  • Nom fiscal: Introduïm el nostre nom fiscal.
  • Adreça: Introduïm la nostra adreça.
  • Codi postal: Introduïm el nostre codi postal.
  • Ciutat: Introduïm la nostra ciutat.
  • País: Introduïm el nostre país.