En la secció Comptadors és on podrem crear i editar les sèries de facturació. Cada sèrie disposa d'un nom, comptador i format.

IMPORTANT: Només es podran modificar els comptadors accedint a la compte des d'una compte administradora (per exemple: distribuïdor) i amb els torns tancats.

Cliquem a editar o a +Nou:

Omplim la següent informació:

• Nom: Podem assignar un nom per identificar la sèrie.

• Prefix: Utilitzem un prefix per generar la numeració de les factures en aquest comptador. Un cop creat, no es podrà modificar. Per exemple: FS-.

• Longitud mínima: Definim la longitud mínima de la numeració de les factures. Podem deixar el número que ve per defecte.

• Quantitat: Comptador actual de la numeració de les factures. Aquest valor s'incrementarà automàticament en generar factures a l'app. No es pot modificar manualment.

Premem a Desar.

Un cop creats, podem assignar-ho a la nostra caixa.