La gestió de l'efectiu és sempre un punt delicat en qualsevol empresa.

Un problema recurrent als punts de venda és el quadre de caixa, tant en els canvis de torn com al tancament del dia. Pot haver-hi pèrdues per cobraments mal efectuats, bitllets falsos, errors en el canvi, petits furts, robatoris al punt de venda o en els trasllats. És aquí on una Màquina d'Efectiu pot ser una solució per a algunes empreses.

A REVO tenim implementades diverses solucions de màquines de gestió d'efectiu.

1. Entrem en el back-office de Revo RETAIL.

2. Ens dirigim a Configuració / MÀQUINES D'EFECTIU.

3. Cliquem al botó +Nou.

• Nom: Indica un nom de màquina d'efectiu.

• IP: Introdueix la IP configurada a la teva màquina d'efectiu.

• Tipus: Selecciona de la llista el tipus de màquina d'efectiu.

4. Cliquem a Desar.

Podem configurar les quantitats de canvi que ha de tenir la màquina d'efectiu.

1. Cliquem a Fons de caixa, on se'ns obrirà la següent finestra per afegir les quantitats que ens interessin:

2. Cliquem a Desar.

Un cop creada la màquina d'efectiu al back-office, simplement cal assignar-la a una caixa podem trobar més informació aquí.

A partir d'aquest moment, a l'app de REVO quan se seleccioni la icona d'efectiu per tancar i cobrar una comanda, REVO es connectarà amb la màquina d'efectiu per gestionar el cobrament i quan hagi efectuat la transacció, REVO tancarà la comanda.