En Configuració de l'app de REVO es poden configurar algunes opcions perquè s'apliquin exclusivament al dispositiu on es configuren.

COM ENTRAR EN LES PREFERÈNCIES DE REVO XEF?

1. Un cop dins de l'app de Revo RETAIL, premem sobre la r, i accedirem al menú.

2. Premeu sobre Configuració.

3. Podem configurar les següents opcions:

Productes destacats

Podem activar si volem que se'ns mostri o no el grup de favorits.

Qüestionaris de màrqueting

Amb REVO podem crear i personalitzar de manera molt senzilla qüestionaris de màrqueting perquè abans de tancar una comanda puguem preguntar als nostres clients. Per exemple, Què t'ha semblat el tracte? Selecciona de l'1 al 10 on 10 és Genial! Podem crear formularis en el back-office i seleccionar-los en la configuració perquè apareguin en el moment de tancar (cobrar) una transacció. Aquí expliquem detalladament com crear aquests formularis.

Mostrar el qüestionari a Revo DISPLAY

Amb aquesta opció activada es mostrarà el qüestionari de màrqueting a Revo DISPLAY en lloc de l'iPad.