VERSIONS ANTIGUES D'IOS

DESCRIPCIÓ:

A partir de la versió 2.4 de Revo RETAIL, s'ha modificat la versió mínima del sistema operatiu a iOS 13.6 o superior. Aquest canvi es deu a la implementació de millores de rendiment i d'optimització de la nostra solució, aprofitant al màxim les noves funcionalitats del sistema operatiu d'Apple.

Si tinc algun dispositiu amb una versió d'iOS anterior a la 13.6, què he de fer?

Tenim dues opcions:

• Actualitzar el teu dispositiu a una versió d'iOS 13.6 o superior, llavors podrem instal·lar la nova versió Revo RETAIL 2.4.

• Si algun o diversos dispositius no permeten aquesta actualització, no cal preocupar-se, en ells podrem continuar utilitzant Revo RETAIL en la seva versió anterior de 2.3.4.

Com sé quina versió d'iOS tinc actualment?

Podem comprovar la versió actual d'iOS a la configuració del nostre dispositiu.

QUÈ PASSA SI TINC UNA VERSIÓ D'IOS INFERIOR A 13.6 I HE ELIMINAT L'APP DE REVO?

En aquesta ocasió, ens trobarem amb un missatge d'error en intentar descarregar REVO a l'App Store.

SOLUCIÓ:

Per poder instal·lar de nou la versió 2.3.4 (que és l'última versió disponible amb versió mínima d'iOS 13.6), haurem de seguir els següents passos:

1. En el dispositiu, accedir a l'App Store.

2. Accedim al perfil i premem a Comandes.

3. En la llista, localitzem l'app de Revo RETAIL (Revo RETAIL: POS/TPV comerços) o utilitzem el cercador.

4. Premem sobre la icona del .

5. En el missatge que apareix, premem sobre Descarregar.

6. Després que s'hagi instal·lat la versió, premem sobre Obrir.

7. Un cop finalitzat aquest procés, si revisem el menú de REVO, comprovarem que la versió 2.3.4 s'ha instal·lat satisfactòriament.

QUÈ PASSA SI HEM ADQUIRIT UN DISPOSITIU ANTIC (DE SEGONA MÀ) AMB UNA VERSIÓ D'IOS INFERIOR A 13.6 I VULL INSTAL·LAR REVO?

En aquest cas, s'haurà d'associar al dispositiu un ID d'Apple on s'hagi instal·lat prèviament una versió de REVO i seguir els passos anteriors.