La nova versió de Retail 1.1.3 porta com a novetat l'edició de tiquets. Desprès d'actualitzar s'han de fer tres passos molts ràpids per tal de que s'imprimeixi correctament la factura.

1. Entrem al Back Office utilitzant les nostres credencials.
  2. Anem a Configuració/Tiquets i fem GUARDAR.
  3. Seguidament a la app sortim del compte (logout) i tornem a entrar.

Nota: Pot haver-hi la possibilitat de que si no teniu logo en el vostre compte, hageu d'eliminar-lo del disseny de tiquet. Simplement entreu de nou a Configuració/Tiquets i elimineu el logo. Recorda GUARDAR.