Revo RETAIL és una solució global per a la gestió de venda i organització de qualsevol classe de negoci retail.

L'aplicació està estructurada buscant la màxima amplitud i agilitat per treballar amb l'iPad.

Farem un petit recorregut i veurem una vista general de l'aplicació per familiaritzar-nos amb Revo RETAIL.

Revo RETAIL utilitza una estructura de tres nivells per organitzar els productes: Grups, Categories i Productes. Tècnicament, existeix un quart nivell, els contenidors, que són subcarpetes dins de la vista de productes per poder organitzar encara més els teus productes. Aquesta estructura és fàcilment visible en el back-office i, per descomptat, a l'aplicació.

1. Menú Grups: Mou-te fàcilment per tots els grups, simplement pitjant sobre un d'ells. El nombre de grups és il·limitat, tot i que es recomana sempre que sigui possible tenir entre 10 i 11 perquè l'ús a l'App sigui àgil i no calgui moure's de dalt a baix sovint.

2. Menú Categories: Cada grup conté categories. Igual que els grups, no hi ha cap limitació amb el nombre de categories, però treballar amb 9 o 10 millora la usabilitat de l'aplicació.

3. Productes: Cada categoria conté els seus productes. Com hem vist anteriorment, el nombre de productes en una categoria és il·limitat. Més endavant veurem que tenim dos tipus de vistes: amb icones o mode llista. A més, podem utilitzar els contenidors per organitzar encara més els nostres productes. Cada un dels teus ítems també pot contenir variants (talles, colors, etc.) i que són fàcilment visibles pitjant sobre el mateix producte.

Nota: També apareixen els descomptes aplicats.

4. Eines de cerca: Revo RETAIL ve amb diverses eines que t'ajudaran a trobar els teus productes en qüestió de segons!

• Realitza una cerca manual introduint qualsevol camp de l'ítem.

• Utilitza la càmera de l'iPad si no tens un lector de codi de barres Bluetooth per fer una cerca.

• Realitza cerques fàcilment utilitzant els filtres. A més, pots guardar-les amb un simple botó i accedir-hi tantes vegades com necessitis.

5. Vistes: Revo RETAIL incorpora dos tipus de vistes per visualitzar els teus productes:

• Icones: És la vista que ve per defecte. Apareixen tots els teus productes en forma de graella i mostrant la imatge, nom i disponibilitat.

• Llista: Selecciona aquesta vista per organitzar els teus productes en forma de llista. Es continuarà mostrant el nom i la disponibilitat, però no la imatge. Aquesta serà accessible pitjant sobre el producte. Una de les seves virtuts és la gran capacitat de productes mostrats a simple vista i sense haver de desplaçar-se (scroll) de dalt a baix.

6. Icones de Menú:

• r MENÚ: El menú de Revo RETAIL és segurament una de les opcions més utilitzades a l'aplicació.

• v. X.X Aquí t'apareix la versió amb la qual estàs treballant a RETAIL.
    • Sincronitzar: Cada cop que es fa un canvi al Back Office, s'ha de sincronitzar tots els dispositius manualment.
    • Factures: Des d'aquí es poden realitzar diferents accions relacionades amb les factures. Des de fer devolucions fins a enviar per correu electrònic una factura.
    • Buscar factura: Busca una factura introduint el número de factura o llegint el codi de barres amb el lector o utilitzant la càmera de l'iPad.
    • Control de Caixa: Obre, tanca torns i imprimeix el Report Z des d'aquest menú.
    • Entrada / Sortida: Amb el control de caixa activat, cada cop que facis una sortida o una entrada de diners, hauràs d'especificar-ho aquí. D'aquesta manera sempre quadrarà la caixa.
    • Saldo targeta regal: Comprova el saldo d'una targeta regal escanejant el codi o escrivint-lo manualment. També pots reimprimir la targeta regal de nou.
    • Devolució de la targeta regal: Permet fer la devolució de la

compra d'una targeta regal. * Saldo del bonus: Comprova el saldo del bonus escanejant el codi o escrivint-lo manualment. * Objectiu: Comprova si s'està aconseguint l'objectiu fixat tant per al negoci com per a l'empleat. * Presència: Des d'aquest menú, els usuaris de Revo poden registrar l'entrada i la sortida del treball. A més, al Back Office hi ha un informe on podràs fer un seguiment de les hores que han treballat els teus empleats. * Suport: Tens algun dubte o problema? Aquest és el menú indicat. Consulta els articles d'ajuda i si no trobes la resposta, obre un tiquet de suport. Un agent de suport de REVO t'atendrà el més ràpid possible. * Trobar impressores: Podem trobar totes les impressores que estiguin connectades a la nostra xarxa local, i afegir-les de manera senzilla. * Sortir (logout): Al final d'aquesta pantalla tenim l'opció de sortir del compte de REVO a l'aplicació de Retail. No és recomanable sortir del compte en finalitzar el dia de treball, simplement posa en repòs l'iPad.

• Icona per obrir el calaix de diners. Només els usuaris amb privilegis podran obrir-lo.

• Quan la icona apareix en blanc, t'indica que estàs treballant online i sincronitzant amb el Cloud. Quan no tenim connexió a internet, ens apareix una icona a la cantonada esquerra indicant el nombre de vendes que no s'han sincronitzat amb el Cloud. En tornar internet, la icona es tornarà de color verd i totes les vendes començaran a sincronitzar-se fins que desaparegui la icona i torni al seu estat inicial.

• Accedim a les accions de client. Si tenim accions a realitzar ens apareixerà un nombre indicant-ho.

• Indica l'usuari actiu. Pots canviar d'usuari manualment pitjant sobre la icona.

7. Capçalera:

• Llista de les vendes que s'han posat en espera.

• Elimina tots els productes d'una venda. Es requereix tenir un permís.

• Accedim als pressupostos, podem tant visualitzar-los com crear-los.

• Imprimim etiquetes de productes.

• Pren sobre la icona del client per introduir les seves dades o seleccionar un client habitual de la llista. A més, mitjançant les icones que apareixen als clients, pots veure totes les compres que aquest ha realitzat, editar informació o gestionar un pagament a crèdit.

8. Pantalla de vendes:

• Prenent sobre un producte, s'afegirà a la venda.
  • Un cop afegit, si prems de nou sobre el producte, t'apareix la pantalla d'opcions on pots assignar un descompte o afegir quantitat.
  • Al tiquet, llisca amb el dit de dreta a esquerra sobre un producte per eliminar-lo.

9. Peu:

• 36,40 €: Aquest import és el total de la venda activa.

• Amb aquest botó es pot assignar un descompte predefinit al back o un descompte personalitzat a tot el tiquet.

• Posar una venda en espera. Aquesta opció és molt útil quan per algun motiu hi ha un tiquet que no podem cobrar, però hi ha més gent esperant. Es posa la venda en espera i s'efectuen les altres operacions. Més tard, recuperes la venda de la llista i la cobres.

• S'obre el mòdul de pagament per poder tancar una venda.