Revo RETAIL no és una aplicació offline? La resposta és NO. Puc treballar amb Revo RETAIL sense INTERNET? Sense cap mena de dubte, .

Quina és la diferència entre una cosa i l'altra?

Doncs bé, Revo RETAIL és una aplicació Cloud, amb la qual cosa la necessitat d'internet és total. Tot i això, l'aplicació és capaç de funcionar sense internet durant un temps determinat.

Hi ha algun límit de temps per treballar offline? La veritat és que no, però es recomana que sigui el menor possible per assegurar que totes les dades estan correctament guardades al servidor i sense perill de perdre informació.

En resum, es recomana treballar sempre amb connexió a Internet, però si en algun moment tenim algun problema i no disposem de connexió, es pot treballar sense cap mena de problemes i amb ple funcionament del sistema. Durant el temps que no estem sincronitzant amb el Cloud, les comandes es guardaran a l'iPad i en el moment que torni la connexió a Internet, aquestes es pujaran i se sincronitzaran automàticament amb el servidor.

IMPORTANT: Mentre les comandes no s'hagin sincronitzat amb el Servidor, és important no eliminar l'aplicació sota cap concepte, ja que sinó les comandes es perdran.

Com detectar que treballem sense Internet

1. Quan la icona apareix en blanc, indica que estàs treballant en línia i sincronitzant amb el Cloud. En condicions normals, aquesta serà la forma de treballar per defecte.

2. Quan no tenim connexió a internet, ens apareix sobre la icona el nombre de vendes en taronja que NO s'han sincronitzat amb el Cloud.

Nota: És recomanable buscar una solució al problema amb Internet i intentar estar offline el menor temps possible per la seguretat de les vostres dades.

3. En tornar la connexió a Internet, el nombre de vendes es tornarà de color verd i totes es començaran a sincronitzar automàticament fins que la icona torni al seu estat inicial.