Tots els dispositius que tinguem al nostre negoci i que estiguin instal·lats per a realitzar cobraments han d'estar associats a un caixer. Un caixer bàsic sol estar compost per un dispositiu, una impressora i una caixa enregistradora.

Per defecte, sempre ve configurat un caixer al compte. Es poden configurar caixers il·limitats adaptant-se així a la nostra empresa. Per fer-ho:

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Anem a Configuració / CAIXES.

3. Cliqueu al botó +Nou.

Omplim la següent informació:

• Nom: Introduïm un nom per a la caixa.

• Impressora: Selecciona la impressora on s'imprimiran les factures. La impressora ha d'estar configurada prèviament. Aprèn com fer-ho des d'aquí.

• Magatzem: Selecciona el magatzem per a aquest caixer.

• Màquines d'Efectiu: Selecciona de la llista una màquina d'efectiu. En cas de no tenir-ne, deixar en blanc (--). Prèviament, cal configurar la Màquina d'efectiu.

• Comptador: Comptador per a les factures simples. El podem seleccionar des del desplegable o crear-lo prement el . Més informació sobre els comptadors aquí.

• Comptador d'albarans: Comptador per als albarans. Només els documents que s'arxivin o fiscals que permetin mètodes de pagament no comptables utilitzaran aquest comptador.

• Comptador de devolucions: Comptador per a les devolucions. És opcional. Si no s'utilitza, les factures rectificatives utilitzaran el mateix comptador que les factures simples.

• IP de la balança: Introduïm la IP de la balança. En cas de no utilitzar balança, deixem en blanc.

• Port de la balança: Si s'utilitza la balança, introduïm el port.

• Longitud de la connexió: Alguns models requereixen configurar aquest paràmetre. Si no és el cas, deixem en blanc.

4. Cliqueu al botó Guardar.