1. COM UTILITZAR LA PRESÈNCIA A REVO RETAIL
2. INFORME DE PRESÈNCIA

La presència és una eina inclosa a Revo RETAIL per enregistrar l'hora d'entrada, sortida i descans dels teus empleats.

Nota: Perquè els empleats puguin registrar la presència han de tenir un usuari creat al back-office, ja que és necessari que disposin del seu propi PIN.

1. COM UTILITZAR LA PRESÈNCIA A REVO RETAIL

REGISTRAR ENTRADA

En iniciar el nostre torn i arribar al local, iniciem la presència.

1. Iniciem l'app de Revo RETAIL.

2. Accedim al menú r

3. Piquem sobre Presència.

4. Introduïm el codi pin i ens apareix el missatge: Benvingut/da de nou 'nom de l'empleat'

5. Piquem en qualsevol part de la pantalla per sortir.

REGISTRAR DESCANS

Si els treballadors fan descansos durant el seu torn, també es poden registrar a la presència.

1. Accedim al menú r

2. Piquem sobre Presència.

3. Introduïm el codi pin i ens apareixen les opcions de Final de presència i Descans

4. Piquem sobre Descans i ens apareix el missatge: Inici de descans

5. Piquem en qualsevol part de la pantalla per sortir.

6. En finalitzar el descans, realitzem el procés de nou, però aquesta vegada com que hi ha un descans iniciat, automàticament es finalitza. Ens apareixerà el missatge: Final de descans

7. Piquem en qualsevol part de la pantalla per sortir.

REGISTRAR SORTIDA

Finalment, en acabar el nostre torn, hem de registrar la finalització de la presència.

1. Accedim al menú r

2. Piquem sobre Presència.

3. Introduïm el codi pin i ens apareixen les opcions de Final de presència i Descans

4. Piquem sobre Final de presència i ens apareix el missatge: Final de presència

5. Piquem en qualsevol part de la pantalla per sortir.

2. INFORME DE PRESÈNCIA

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Anem a Llistats / PRESÈNCIES.

3. Podem veure la següent informació:

• Empleat: Nom de l'empleat que ha registrat la presència.

• Obert: Data i hora d'inici de presència.

• Tancat: Data i hora de fi de presència.

• Dia: Data de la presència.

• Mes: Mes de la presència.

• Total: Total del temps de presència. Inclou el temps de presència i descansos.

• Temps de presència: Com el nom indica, és el total de temps real de presència de l'usuari.

• Descansos: Nombre de descansos realitzats durant la presència.

• Temps de descans: Temps total de tots els descansos realitzats durant la presència.

• Editar: Pessigant sobre la icona podem modificar l'hora d'inici (obert) i fi (tancat) de la presència.

• Filtres: Disposem dels següents filtres:

• Utilitzem el calendari per seleccionar les dates desitjades per realitzar la cerca.
    • Piquem sobre per seleccionar un usuari i realitzar la cerca de les presències en les dates i per l'usuari seleccionat.
    • En podem seleccionar diferents criteris per totalitzar:
      • Usuari: Totalitza en les dates seleccionades per usuaris.
      • Usuari & Dia: Totalitza en les dates seleccionades per usuaris i dies.
      • Usuari & Mes: Totalitza en les dates seleccionades per usuaris i mesos.
      • Dia: Totalitza en les dates seleccionades per dia.
      • Mes: Totalitza en les dates seleccionades per mes.

• Exportar: Aquesta opció ens permet guardar en un document l'informe mostrat a la pantalla.