NOVES FUNCIONALITATS:

S’han afegit les opcions següents:

• Agrupació de les promocions 2x1 per famílies, productes i productes amb variants

Ara pots agrupar les promocions per decidir com s’aplicarà el 2x1.

• Impressió d’un tiquet regal

Ara tens dues opcions per imprimir un tiquet regal sense els imports de productes:

• parcialment amb alguns dels productes que formen part del tiquet.
    • completament amb tots els productes que formen part del tiquet.
  • Visualització d’imatges externes

Es mostren imatges externes de productes mitjançant enllaços afegits des de l’eina d’importació, o bé via l’API de Revo RETAIL.

• Vinculació d’un codi de barres a un producte des de l’app

Ara podeu afegir un codi de barres a una fitxa de producte des de l’app, sense haver d’accedir al back-office.

• Correcció de pagaments parcials erronis al moment

Ara tens disponible una llista de pagaments a la pantalla de cobraments, que permet eliminar un pagament parcial erroni de manera molt fàcil i al moment, sense haver d’esperar a fer-ho un cop s’hagi cobrat la totalitat del tiquet.

S’han millorat les opcions següents:

• Aplicació de les promocions

Ara, cada cop que s’afegeix o elimina un producte del tiquet, es calculen de nou totes les promocions per millorar i optimitzar el procés.

• Millora a les devolucions

S’ha millorat el procés de devolució de productes, que ara és més senzill i intuïtiu.

• Visualització de les variants a l’app

S’ha ampliat a l’app la visualització de les variants a més caràcters.

• Reforç en la seguretat de l’aplicació

S’ha afegit una nova millora en la seguretat de l’aplicació evitant-ne l’execució en dispositius «rootejats” (dispositius amb un usuari superadministrador).

INTEGRACIONS:

• Integració amb la impressora d’etiquetes Zebra GK420: s’ha afegit una nova integració per imprimir etiquetes amb el model Ethernet Zebra GK420.

• Nous formats (mesures) d’etiquetes Zebra: de la mateixa manera, s’han afegit nous formats d’etiquetes compatibles amb Revo RETAIL per imprimir a les impressores Zebra. Les mides afegides són: 2.5 x 1 cm, 4 x 2.5 cm i 5 x 1.1 cm.

• Impressió d’una targeta regal: s’ha millorat la impressió de la targeta regal a les impressores Star mC-Print3, Star 654 i Epson iHub.

• Certificació francesa al menú de Revo RETAIL: s’ha afegit una nova opció al menú de Revo RETAIL per als comptes que utilitzen la certificació francesa. Allí apareix informació obligatòria referent al número de certificació i categoria.

• Registres a la certificació francesa: s’han afegit nous registres per ampliar la informació que es guarda per al compliment de la norma francesa NF525.

SOLUCIÓ D’ERRORS:

• Productes descatalogats: es tornen a visualitzar els productes descatalogats, i posteriorment recuperats, després de sincronitzar.

• Nombre de decimals a tiquets pagats amb targeta regal: s’ha corregit l’error de mostrar els imports pagats a través de targeta regal amb un sol decimal. Ara es mostren com la resta d’imports, amb dos decimals.

• Funcionament del lector de codi de barres: s’ha millorat la funcionalitat d’afegir productes amb el lector codi de barres, de manera que aquest no deixa de funcionar després d’editar un producte.

• Visualització del pes des d’una bàscula al tiquet: ara es mostra el pes d’un producte al tiquet.

• Límit de decimals en obtenir el pes d’un producte des d’una bàscula: s’ha limitat el valor a tres decimals en obtenir el pes des d’una balança, corregint un error aleatori que feia que es mostrés amb molts decimals.

• Desquadres de cèntims: s’ha corregit la diferència de cèntims a les línies del tiquet.

• Visualització de l’import total a pagar: s’ha corregit la maquetació de l’import total a pagar pel model d’impressora Epson TM-T88 iHub.

• Data impresa als tiquets: s’ha corregit la incorrecta impressió en el format de la data configurat al back-office.

• Tancament inesperat: s’han corregit les incidències que provocaven un tancament inesperat de l’app…

… en pagar amb una targeta regal.
    … en recuperar un tiquet aparcat al núvol.
    … en fer una devolució amb la forma de pagament iZettle.