NOVES FUNCIONALITATS:

S'han afegit les opcions següents:

• Sèries de facturació

Ara, a més de poder configurar al caixer un comptador per a factures simplificades, també es podran assignar comptadors per a altres tipus de documents com les devolucions i albarans.

• Integració amb TicketBAI

Ara, Revo RETAIL està integrat amb el sistema tributari i de finançament TBAI.

• Múltiples descomptes

Ara, es poden aplicar múltiples descomptes a productes i en tota la comanda.

• DISPLAY 2.0

Compatibilitat amb la nova versió de Revo DISPLAY 2.0.

SOLUCIONAT:

Resolució de les incidències següents:

• el que no permetia fer devolucions de comandes pagades en targeta en algunes configuracions poc comunes.
  • el que no permetia corregir els darrers dígits introduïts a la pantalla d'obrir o tancar torns.
  • el que permetia prémer sobre la icona de la paperera encara no havent-hi productes per eliminar.
  • el que permetia fer devolucions de targetes regals.
  • el que no permetia la visualització de les variants quan tenien espais al nom.
  • el que mostrava el literal en anglès "delete" en eliminar un producte o un pagament.
  • el que no imprimia correctament els salts de línia al tiquet de sumari diari.