- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: VERSIÓ 2.4.1

1. QUÈ ÉS GLOBAL BLUE?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE GLOBAL BLUE <-> REVO?
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. COM S'UTILITZA

1. QUÈ ÉS GLOBAL BLUE?

GLOBAL BLUE permet realitzar el procés de reemborsament de l'IVA de forma digital (DIVA).

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE GLOBAL BLUE <-> REVO?

La integració GLOBAL BLUE <-> REVO ens permet realitzar les següents accions:

• Generar factures amb Tax Free.

• Reimprimir factures amb Tax Free.

• Cancel·lar factures amb Tax Free.

3. CONFIGURACIÓ A REVO

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Premem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, busquem Global Blue. Fem clic a Afegir.

4. Omplim la informació següent:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat.

• Nom d'usuari: Facilitat per Global Blue.

• Contrasenya: Facilitat per Global Blue.

• Idioma: Seleccionem des del desplegable l'idioma en què volem que se'ns mostri el Web View de Global Blue.

• Classificació de béns: Seleccionem la categoria amb què s'associen els productes amb Tax Free. Si no seleccionem cap, Global Blue ho identifica de forma automàtica.

• Preguntar sempre: Activem aquesta opció per demanar sempre a l'empleat si vol emetre un Tax Free. Amb l'opció desactivada, ho hem de seleccionar de forma manual.

• Categories excloses: Seleccionem les categories en què no volem aplicar el Tax Free.

5. Premem Desar per confirmar els canvis.

4. COM S'UTILITZA

AFEGIR TAX FREE A UNA VENDA

1. Fem una venda de la manera habitual, però a l'hora de cobrar, si volem realitzar el Tax Free, hem de marcar la TF que apareix a la cantonada inferior esquerra.

2. Un cop cobrada, s'obrirà el Web View de Global Payment, on haurem d'afegir les dades del client. Un cop completades, prenem sobre Emetre formulari electrònic i la finestra es tancarà automàticament.

AFEGIR TAX FREE A UNA FACTURA JA EMESA

1. Accedim al menú r.

2. Anem a Factures i localitzem la factura que ens hagin sol·licitat el Tax Free.

3. Premem sobre els i seleccionem Generar Tax Free.

4. S'obrirà el Web View de Global Payment, on haurem d'afegir les dades del client. Un cop completades, premem sobre Emetre formulari electrònic i la finestra es tancarà automàticament.

COM REIMPRIMIR UN TAX FREE

1. Accedim al menú r.

2. Anem a Factures i localitzem la factura que vulguem reimprimir.

3. Premem sobre els i seleccionem Reimprimir Tax Free.

FER LA DEVOLUCIÓ D'UNA FACTURA AMB TAX FREE

Per fer la devolució d'una factura amb Tax Free, primer hem de cancel·lar-lo. Per fer-ho:

1. Accedim al menú r.

2. Anem a Factures i localitzem la factura que hàgim de fer la devolució.

3. Premem sobre els i seleccionem Cancel·lar Tax Free.

4. Premem a Ok.

5. Seleccionem la factura novament i ja podrem fer la devolució de la manera habitual.