1. LOGIN
2. PANTALLA PRINCIPAL
3. OPCIONS

Revo CONTROL és l'aplicació ideal per gestionar les vendes a Revo XEF o Revo RETAIL. Amb una interfície fàcil i intuïtiva, ens ajudarà a visualitzar les nostres dades clau, en qualsevol moment i des de qualsevol telèfon intel·ligent.

1. LOGIN

L'aplicació de Revo CONTROL es pot descarregar gratuïtament des de l'App Store. Un cop descarregada, apareixerà la següent pantalla:

Per poder accedir a Revo CONTROL necessitem les següents credencials:

1. Compte: Nom del compte de Revo XEF o Revo RETAIL.

2. Contrasenya: A Revo XEF podem editar la contrasenya de Revo CONTROL des del back-office, mentre que a Revo RETAIL és la mateixa que la de l'aplicació.

3. XEF o RETAIL: Selecciona una plataforma o una altra segons les teves necessitats.

COM CANVIAR L'IDIOMA DE L'APP

Per poder seleccionar un altre idioma a l'aplicació de Revo CONTROL hem d'accedir als Ajustos del dispositiu (iOS) > Revo CONTROL > Idioma. Al desplegable ens apareixeran els idiomes disponibles.

2. PANTALLA PRINCIPAL

Podrem veure les vendes realitzades durant el dia actual, el dia anterior, els 7 dies anteriors, els últims 30 dies o durant el mes en curs.

En totes aquestes opcions, a part de poder veure el que ha entrat, podrem visualitzar el nombre de comensals i la mitjana. I durant el dia actual, a més es podrà veure el valor de les vendes en comandes que encara estan obertes i el total de les comandes ja tancades.

Premem sobre podrem veure els productes venuts.

Premem sobre podrem veure les categories dels productes venuts.

2. COMPTE

Premem sobre accedirem a les opcions dels comptes.

Si disposem de més d'un establiment, podem afegir-los premem sobre Gestionar comptes.

Premem sobre

Afegim la informació del compte i premem en Afegir.

3. OPCIONS

Premem sobre accedirem a les opcions, on ens permetrà triar veure les vendes generades de diferents maneres.

EMPLEATS

Aquí podrem visualitzar el total de vendes per l'empleat, juntament amb la mitjana per comanda, temps i comensal.

Si premem sobre l'empleat podrem veure totes les seves comandes.

FORMES DE PAGAMENT

Aquí podrem visualitzar el total de vendes per la forma de pagament.

SALES

Aquí podrem visualitzar el total de vendes per les sales, juntament amb la mitjana per comanda, temps i comensal.

Si premem sobre una de les sales podrem veure totes les comandes.

DESCOMPTE

Aquí podrem visualitzar el total dels descomptes aplicats a les vendes.

Si premem sobre el descompte ens apareixeran les comandes a les quals està aplicat.

CERCADOR

Aquí podrem buscar comandes, ja sigui per rang de dates, aportant valors o una en concret cercant pel número de comanda.