Els privilegis ens permeten assignar permisos als nostres treballadors, segons el seu lloc de treball o càrrec. Podem crear tants grups de privilegis com necessitem, tot i que per norma general solen crear-se i assignar-se segons el càrrec.

1. Entrem al back-office de Revo RETAIL.

2. Ens dirigim a Configuració / PRIVILEGIS.

3. Cliquem al botó +Nou.

• Nom: Nom del grup de privilegis.

• Cobrar: Privilegi per poder cobrar a caixa.

• Devolució: Permet fer devolucions a l'empleat.

• Conf. del dispositiu: Privilegis per poder configurar el comportament de l'app a les preferències d'aquesta.

• Sortir: Privilegis per poder sortir de l'app.

• Aplicar descomptes personalitzats: Privilegi per poder aplicar descomptes personalitzats a l'ordre.

• Aplicar descomptes: Privilegi per poder aplicar descomptes a una ordre.

• Aplicar descomptes múltiples: Permet aplicar múltiples descomptes a una mateixa ordre.

• Eliminar promocions: Permet eliminar promocions aplicades a una ordre.

• Entrada/Sortida: Privilegi per poder realitzar una entrada o sortida de caixa.

• Inventari: Privilegi per poder accedir a l'inventari.

• Torns: Privilegi per poder obrir o tancar un torn.

• Buidar màquina de diners: Permet buidar la màquina de diners.

• Obrir calaix: Privilegi per poder obrir el calaix de caixa.

4. Prenem sobre el botó Desar.