De la mateixa manera que els privilegis, els privilegis del back-office ens permeten establir certs permisos o accessos a diferents accions/funcions, però en lloc de fer-ho a l'app, ho fa al back-office. Podem crear tants grups de permisos com necessitem, tot i que per norma general solen crear-se i donar-se permisos segons el càrrec.

1. Entrem al back-office de Revo RETAIL.

2. Ens dirigim a Configuració / PRIVILEGIS DEL BACK-OFFICE.

3. Cliquem al botó +Nou.

• Nom: Nom del grup de permisos.

• Editar catàleg: Permís per poder editar el catàleg de productes.

• Veure catàleg: Permís per poder visualitzar el catàleg de productes.

• Editar configuració: Permís per editar la configuració del compte.

• Informació d'empleats: Permís per poder visualitzar i editar la informació dels empleats. També permet la creació i eliminació d'empleats.

• Editar vendes: Permís per poder editar les vendes realitzades.

• Gestionar comandes de compra: Permís per poder gestionar les comandes de compra de productes als proveïdors.

• Veure totals de compres: Permís per veure els totals de les compres.

• Gestionar compte: Permís per permetre gestionar les dades del compte.

• Veure llistats: Permís per visualitzar els informes del compte.

4. Prenem sobre el botó Desar.