A LLISTA DE PRODUCTES trobareu el llistat de tots els productes que tenim afegits actualment.

Apareix la següent informació:

• : Aquí podem seleccionar tots els productes que ens interessin.

• : Ens indica si el producte està actualment activat o desactivat.

• : Ens apareix la foto que tinguem configurada al producte.

• Nom: Nom del producte.

• Categoria: Nom de la categoria a la qual pertany el producte.

• Preu: Preu de venda del producte.

• Preu de cost: Preu de cost del producte.

• Impost: Tipus d'impost per a aquest producte. Quan es mostra davant de l'impost el següent símbol: ^, és que obté aquesta informació des de la ^categoria / ^^grup.

• Gestió d'estoc: Si apareix la és que la gestió d'estoc està desactivada per a aquest producte, mentre que si apareix és que està activada.

• : Podrem editar el producte.

• : Podrem eliminar el producte.

Premem sobre el per filtrar els productes seleccionant des dels desplegables la informació que vulguem obtenir:

Si seleccionem diversos productes i premem sobre Accions, podrem realitzar els següents canvis alhora, evitant així haver d'anar un per un.