1. CONFIGURACIÓ DEL BACK-OFFICE
2. GESTIÓ DELS BONS
3. VENDRE UN BON
4. UTILITZAR UN BON

Els bons són un producte que s'utilitza per fixar una quantitat de bons i gastar-ne un en cada ús.

1. CONFIGURACIÓ DEL BACK-OFFICE

Per activar el funcionament dels bons hem de realitzar un senzill pas al back-office:

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Premem sobre Promocions / BONS.

3. I finalment, premem sobre Habilitar.

Aquesta acció ens crea les configuracions necessàries per poder treballar amb els bons de forma correcta. És a dir:

• Una nova forma de pagament anomenada Voucher per poder cobrar amb bons.

IMPORTANT: No eliminar la forma de pagament. Això implicaria que no funcionarà correctament el procés.

CREAR UN PRODUCTE BONO

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Premem sobre Productes / PRODUCTES.

3. Accedim al grup i categoria que ens interessi, fem clic en +Nou i seleccionem Bono.

4. Omplim la següent informació, més informació sobre els productes aquí:

• Actiu:

• Nom: Introduïm un nom identificatiu.

• Nombre de bons: Introduïm el nombre de bons.

• Codi de barres: Si volem afegir-li un codi de barres, podem generar-lo automàticament mitjançant el botó, o manualment.

• Preu: Afegim el preu del bon.

5. Premem Guardar per confirmar els canvis.

2. GESTIÓ DELS BONS

Des de la secció Promocions / BONS podem gestionar els nostres bons.

Aquí apareix una llista amb tots els bons que s'han creat amb la següent informació:

• Activada: Si està o no activa.

• UUID: Nom identificatiu de la targeta.

• Total: Import total del bon.

• Producte: Nom del bon.

• Restant: Saldo que li queda al bon.

• Caduca el: Data en què caduca el bon.

• Creat: Data de creació del bon.

• Últim ús: Data de l'última vegada que s'ha utilitzat el bon.

• Client: Nom del client, si el tenim associat al bon.

Podem editar qualsevol dels camps del bon ja creat o eliminar-lo. També podem crear-ne de nous prement en +Nou i omplim els camps abans esmentats.

3. VENDRE UN BON

1. Premem sobre el producte Bono creat anteriorment.

2. En la finestra que apareix, introduïm un UUID, pot ser qualsevol text o número, de forma manual. O també ens apareix l'opció de Generar, on es crearà un codi UUID automàticament.

3. Premem sobre .

4. Cobrem l'ordre en efectiu o targeta, depenent de com el client ens entregui els diners.

5. El bon es crearà automàticament i s'imprimirà un tiquet amb el seu codi de barres corresponent a la impressora de caixa.

Nota: Entregarem al client el tiquet del bon i la factura corresponent com a comprovant.

4. UTILITZAR UN BON

1. Afegim a l'ordre el producte que el bon té enllaçat.

2. Premem sobre les monedes per cobrar i seleccionem Altres mètodes de pagament.

3. En la finestra que apareix, introduïm l'UUID manualment o escanegem el codi. Premem sobre .

4. En el bon seleccionem el producte i premem sobre .

5. Se'ns descomptarà el valor del bon i el producte quedarà a 0.