1. VISIÓ GENERAL
2. CONFIGURACIÓ
3. EXEMPLES PRÀCTICS

Les promocions de REVO ens permetran aplicar descomptes a productes quan es compleixin les condicions que configurem. Es tracta d'un mòdul amb moltes opcions de personalització.

En els següents apartats veurem com es poden configurar i alguns exemples pràctics.

1. VISIÓ GENERAL

Accedint a Promocions / PROMOCIONS se'ns mostren totes les promocions que ja hàgim creat.

Trobarem la següent informació:

• Desar ordre: Si canviem l'ordre de les promocions hem de prémer aquí per desar els canvis.
  • +Nou: Prement aquí podrem crear una nova promoció.
  • : Disposem del cercador per trobar les nostres promocions més fàcilment.
  • Accions: Si seleccionem diverses promocions, les podem eliminar totes alhora des d'aquí.
  • : Prement sobre el quadre podem seleccionar totes les promocions que ens interessin.
  • : Arrossegant les barres podrem canviar l'ordre de les promocions.
  • Actiu: Aquí podem veure si la promoció està activada o desactivada, així com canviar aquest estat fent clic sobre això.
  • Nom: Nom de la promoció.
  • Tipus: El tipus de promoció que és.
  • Descripció: En aquest apartat veurem el període, hores i dies de la setmana quan s'aplica la promoció.
  • Aplica a: Com s'aplica la promoció, si només a un producte, a tots, etc.
  • Categories: Podem seleccionar des del desplegable quines categories incloure o excloure a les promocions.
  • Productes: Podem seleccionar des del desplegable quins productes incloure o excloure a les promocions.
  • : Configuracions de les promocions.
  • : Editar la promoció.
  • : Eliminar la promoció.

2. CONFIGURACIÓ

En aquest apartat detallarem les opcions que tenim disponibles quan creem o editem una promoció.

1. Premeu a +Nou o a :

2. Omplim la següent informació:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu per a la promoció.

• Tipus: Seleccionem des del desplegable el tipus de promoció que ens interessi.

• Aplicar a:

• Aplica a tots: Afecta a tots els productes.
    • Aplica només a: Afecta només els productes o categories seleccionades.
    • Aplica a tots excepte a: Afecta a tots excepte les categories o productes seleccionats.

• Data d'inici: Inici de la promoció (deixem en blanc si no volem limitar l'inici).

• Data fi: Fi de la promoció (deixem en blanc si no volem limitar la fi).

• Hora d'inici: Hora d'inici de la promoció (deixem en blanc per a no limitar-ho).

• Hora fi: Hora fi de la promoció (deixem en blanc per a no limitar-ho).

• Dies de la setmana: Seleccionem des del desplegable els dies de la setmana en què la promoció estarà activa. Podem deixar-ho en blanc perquè sempre ho estigui.

3. Premeu a Desar.

4. Premeu a la per a configurar les promocions, depenent del tipus de promoció seleccionat prèviament les configuracions variaran.

• 2x1:

• Tipus: Podem triar que s'apliqui un 50% a cada producte o què el més barat sigui gratis.

• Agrupar per: A seleccionar si volem que la promoció s'agrupi per la categoria dels productes, productes o les variants (més informació sobre les variants aquí).

• Combo:

• Preu del combo: Introduïm el preu que tindrà el combo.

• Condicional:

• Condició: Seleccionem si volem que sigui en Comprar qualsevol dels productes seleccionats o En gastar un import establert.

• Quantitat: Introduïm el nombre de productes a comprar perquè s'apliqui la promoció, o l'import que vulguem que s'hagi gastat per aplicar la promoció.

• Acció: Seleccionem si obtenim un descompte per percentatge o per quantitat fixa.

• Descompte: Introduïm el valor del descompte, sigui el valor del percentatge o una quantitat fixa.

• Tarifa:

• Identificador de tarifa: Seleccionem del desplegable una de les tarifes que ja tenim creades. Més informació sobre com crear tarifes aquí.

Nota: En el cas de tenir dues promocions actives al mateix moment, s'aplicarà segons l'ordre establert al back-office.

3. EXEMPLES PRÀCTICS

En aquesta secció explicarem com configurar tres tipus de promocions diferents pas a pas:

2x1:

1. Crearem la següent promoció: un 2x1 en mousse que només s'aplicarà els dilluns:

• Actiu:

• Nom: 2x1 Mousse

• Tipus: 2x1

• Aplicar a: Aplica només a

• Data d'inici, Data de fi, Hora d'inici i Hora de fi: Deixem aquests camps en blanc, ja que no volem limitar-ho ni per dates ni hores.

• Dies de la setmana: Seleccionem des del desplegable el dilluns.

2. Piquem a Desa.

3. Piquem sobre Productes (0), des del desplegable seleccionem el producte mousse, piquem afegir i fem clic fora de la finestra desplegable.

4. Piquem a la per configurar les promocions

• Tipus: El més barat és gratis.

• Agrupar per: Producte.

5. Piquem a Desa.

I amb aquests passos ja ho tenim tot configurat.

Ara si anem a l'aplicació i afegim 2 mousses veurem com s'aplica la promoció automàticament:

Combo:

1. Crearem la següent promoció: un Lot Hidratant a 48 € que només s'aplicarà els dimarts:

• Actiu:

• Nom: Lot Hidratant

• Tipus: Combo

• Aplicar a: Aplica només a

• Data d'inici, Data de fi, Hora d'inici i Hora de fi: Deixem aquests camps en blanc, ja que no volem limitar-ho ni per dates ni hores.

• Dies de la setmana: Seleccionem des del desplegable el dimarts.

2. Piquem a Desa.

3. Piquem sobre Productes (0), des del desplegable seleccionem el producte Xampú Hidratant 1000ML, piquem afegir, seleccionem Màscara Hidratant 1000 ML, piquem afegir, finalment, fem clic fora de la finestra desplegable.

4. Piquem a la per configurar les promocions

• Preu del combo: Indiquem que el preu serà de 48 €.

5. Piquem a Desa.

I amb aquests passos ja ho tenim tot configurat.

Ara si anem a l'aplicació i afegim el xampú i la màscara hidratant, veurem com s'aplica la promoció automàticament i el preu total són els 48 € que hem indicat:

Condicional:

1. Crearem la següent promoció: els dimecres, per la compra de més de 50 € es regala un Spray solar:

• Actiu:

• Nom: Regal Spray Solar

• Tipus: Condicional

• Aplicar a: Aplica a tots

• Data d'inici, Data de fi, Hora d'inici i Hora de fi: Deixem aquests camps en blanc, ja que no volem limitar-ho ni per dates ni hores.

• Dies de la setmana: Seleccionem des del desplegable el dimecres.

2. Piquem a Desa.

3. Piquem a la per configurar les promocions

• Condició: En gastar un import establert.

• Quantitat: Introduïm el valor de 50 €.

• Acció: Obtenir un descompte per import.

• Descompte: Introduïm el valor del descompte, en aquest cas els 18 € que costa l'Spray.

4. Piquem a Desa.

I amb aquests passos ja ho tenim tot configurat.

Ara si anem a l'aplicació i afegim diversos productes fins a arribar als 50 € de la condició i, finalment, afegim l'Spray Solar, com se'ns descomptarà el seu valor automàticament:

Tarifa:

1. Crearem la següent promoció: els dijous per qualsevol servei realitzat s'aplicarà un 20% de descompte.

• Actiu:

• Nom: 20% Dte Serveis

• Tipus: Tarifa

• Aplicar a: Aplica a tots excepte a

• Data d'inici, Data de fi, Hora d'inici i Hora de fi: Deixem aquests camps en blanc, ja que no volem limitar-ho ni per dates ni hores.

• Dies de la setmana: Seleccionem des del desplegable el dijous.

2. Piquem a Desa.

3. Piquem sobre Categories de productes (0), des del desplegable, seleccionem Cosmètica Capil·lar, piquem afegir, seleccionem Targeta, piquem afegir, finalment, fem clic fora de la finestra desplegable.

4. Piquem a la per configurar les promocions

• Identificador de tarifa: Seleccionem del desplegable 20% Dte.

5. Piquem a Desa.

I amb aquests passos ja ho tenim tot configurat.

Ara si anem a l'aplicació i afegim qualsevol servei se'ns descomptarà automàticament el 20%. A diferència dels casos anteriors, en aquest cas no es mostra el valor del descompte, en afegir el producte sortirà directament amb el nou valor: