Les tarifes s'utilitzen per vendre productes a preus diferents. D'aquesta manera, evitem haver de duplicar productes.

1. Accedim al back-office de Revo RETAIL.

2. Premem Promocions / TARIFES.

3. Premem sobre el botó +Nou.

Hi ha dues opcions que faran que la informació a afegir sigui diferent.

Per percentatge

• Nom: Introduïm un nom.

• Tipus: Percentatge.

• Percentatge: Establim el percentatge a descomptar del preu. Si desitgem augmentar el preu, afegirem el símbol - davant del percentatge que aplicarem.

• Arrodoniment: Aquesta opció ens permet ajustar l'arrodoniment del preu final després d'aplicar el descompte de la tarifa si es tracta de percentatge.

Per preu

• Nom: Introduïm un nom.

• Tipus: Preu.

4. Premem Desa per confirmar.

En el cas d'haver creat la tarifa per preu, un cop creada, hem d'afegir els productes.

Premem en i se'ns obrirà la següent finestra:

Seleccionem des del desplegable els productes que ens interessin i els afegim el preu a modificar. Un cop hàgim afegit tots els productes, premerem fora de la finestra per sortir.

Ara, si accedim a la pestanya de preu en els productes que hem afegit, veurem que ens apareix que té una tarifa:

I si premem sobre ella ens mostra la informació: